NowaTime
Lilleringvej 14
DK 8462 Harlev

 

T: 97 85 00 88
F: 97 84 02 01
E: info@(Slet parentes og indhold!)nowatime.dk

Kevin Costner

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at der er indgået et spændende partnerskab mellem den verdenskendte oscarvindende skuespiller, lidenskabelige musiker, og engagerede miljøforkæmper kevin Costner, og den internationale ur producent Jacques Lemans.
 
Igennem mere end 4 årtier, har den østrigske ur producent Jacques Lemans, arbejdet sig frem til at være et førende verdensmærke. De eksklusive ur kollektioner er repræsenteret i mere end 130 lande, heriblandt selvfølgelig Danmark, hvor urene bliver forhandlet hos mere en 50 urmagere og guldsmede.
 
Kevin Costner har en livsstil med masser af vandsport, og er bl.a. en passioneret dykker. Urene fra Jacques Lemans har igennem længere tid, været end del af Kevin Costner's livsstil. Han er især vild med de sportslige, og de klassiske kollektioner. Derfor er Kevin Costner ikke kun en reklamesøjle for mærket, men en vigtig partner for Jacques Lemans. Han er i gang med at designe sin egen kollektion, som kommer til at afspejle hans livsstil. De nye modeller kommer på markedet i løbet af 2014.
 
 

Cover og Swiss Military

Cover og Swiss Military by Chrono er to nye  SWISS MADE mærker på det danske marked. Chrono er et familieejet firma, og har produceret ure siden 1985. Chrono har licens til at producere "Swiss Military" ure.

Breil Milano

Breil Milano har de sidste 20 år været Italiens mest succesfulde ur og smykkemærke. Italiensk design, høj kvalitet med bl.a. håndlavet remme, gør at sloganet "Don't Touch My Breil" giver fuldstædig mening.

Zeno Watch Basel

Zeno Watch Basel er toppen af poppen, når det gælder automatiske ure. Nu er sortimentet udviddet med nye quartz modeller, som gør Zeno til en meget komplet leverandør af kvalitets ure.