NowaTime
Lilleringvej 14
DK 8462 Harlev

 

T: 97 85 00 88
F: 97 84 02 01
E: info@(Slet parentes og indhold!)nowatime.dk

Kevin Costner

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at der er indgået et spændende partnerskab mellem den verdenskendte oscarvindende skuespiller, lidenskabelige musiker, og engagerede miljøforkæmper kevin Costner, og den internationale ur producent Jacques Lemans.
 
Igennem mere end 4 årtier, har den østrigske ur producent Jacques Lemans, arbejdet sig frem til at være et førende verdensmærke. De eksklusive ur kollektioner er repræsenteret i mere end 130 lande, heriblandt selvfølgelig Danmark, hvor urene bliver forhandlet hos mere en 50 urmagere og guldsmede.
 
Kevin Costner har en livsstil med masser af vandsport, og er bl.a. en passioneret dykker. Urene fra Jacques Lemans har igennem længere tid, været end del af Kevin Costner's livsstil. Han er især vild med de sportslige, og de klassiske kollektioner. Derfor er Kevin Costner ikke kun en reklamesøjle for mærket, men en vigtig partner for Jacques Lemans. Han er i gang med at designe sin egen kollektion, som kommer til at afspejle hans livsstil. De nye modeller kommer på markedet i løbet af 2014.
 
 

Kenneth Cole Connect

Kenneth Cole har på den netop overståede urmesse i Basel - Baselworld - lanceret
Kenneth Cole Connect. Kenneth Cole Connect er et flot modeur med "smart watch" funktioner.
Serien - 12 designs - frigives 1. april.

Kevin Costner - Ny partner

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at der er indgået partnerskab
mellem den verdenskendte skuespiller Kevin Costner og Jacques Lemans.

Faber ure

Nowa Time er blevet distributør af det danske urmærke "Faber". Den første kollektion består af en elegant "slimline" urkasse i 36mm eller 40mm, kraftige læder- og tekstil remme i forskellige farver. Urene er desuden forsynet med ridsefrit safirglas.
Udsalgspris fra kr. 999,- til kr. 1349,-