NowaTime
Lilleringvej 14
DK 8462 Harlev

 

T: 97 85 00 88
F: 97 84 02 01
E: info@(Slet parentes og indhold!)nowatime.dk

Produkter

Seits
Seits er vores eget urmærke, som vi selv designer og får produceret. De første ure blev præsenteret på det danske marked i 2004. I dag er der over 100 forhandlere af Seits i Danmark. Vores målsætning med Seits er, at tilbyde et sortiment , der spænder fra solide "arbejds" ure med safirglas og vandtæthed ned til 100m, over elegante mode- og smykkeure, til søde og seje børne ure, der er nemme at lære klokken på, og som tåler at blive brugt. Se Seits ure her.

Jacques Lemans
Jacques Lemans er en af verdens førende producenter af ure, og kan derfor levere ure i en høj kvalitet til fornuftige priser. I 2009 fik Jacques Lemans licens til at producere Champions League ure, og samme år blev vi agenter for Jacques Lemans i Danmark. Se Jacques Lemans ure her.

Kenneth Cole New York
Kenneth Cole er indbegrebet af storby livsstils "brand" til både mænd og kvinder. Urene er kendetegnet ved moderne klassiske - og alligevel - uventede design detaljer. Stilrene og stadig funktionelle. Kenneth Cole forhandles i dag i mere end 70 lande. Se Kenneth Cole ure her.

Zeno Watch Basel
Zeno Watch Basel blev grundlagt i 1868, og er toppen af poppen, når det gælder "oversize"- samt automatiske ure. På trods af den høje kvalitet, hvor der kun produceres ure med markedets fineste urværker, er udsalgspriserne alligevel meget konkurrencedygtige, sammenlignet med tilsvarende mærker. Se Zeno Watch Basel ure her.

Dunlop
Dunlop er indbegrebet af kvalitet, fritid, sport og action. Det gælder uanset om det er ure, golf, tennis eller fremstilling af dæk. Dunlop er fremstillet af de bedste materialer, og er ofte vandtæt til 100m. De mange funktioner gør, at urene er perfekte til sport og fritid, men samtidig smarte og elegante, så de kan bruges i skole og på job. Se Dunlop ure her.

Cactus
Cactus børneure er designet i Australien, og inspirationen hentes ofte fra det barske landskab i ørkenen. Urene er seje og rubuste, men samtidig laves også søde og smarte designs. Se Cactus ure her.

Breil Milano

Breil Milano har de sidste 20 år været Italiens mest succesfulde ur og smykkemærke. Italiensk design, høj kvalitet med bl.a. håndlavet remme, gør at sloganet "Don't Touch My Breil" giver fuldstædig mening.

Zeno Watch Basel

Zeno Watch Basel er toppen af poppen, når det gælder automatiske ure. Nu er sortimentet udviddet med nye quartz modeller, som gør Zeno til en meget komplet leverandør af kvalitets ure.

Faber ure

Nowa Time er distributør af det danske urmærke "Faber". Den første kollektion består af en elegant "slimline" urkasse i 36mm eller 40mm, kraftige læder- og tekstil remme i forskellige farver. Urene er desuden forsynet med ridsefrit safirglas.
Udsalgspris fra kr. 999,- til kr. 1349,-