NowaTime
Lilleringvej 14
DK 8462 Harlev

 

T: 97 85 00 88
F: 97 84 02 01
E: info@(Slet parentes og indhold!)nowatime.dk

Produkter

Seits
Seits er vores eget urmærke, som vi selv designer og får produceret. De første ure blev præsenteret på det danske marked i 2004. I dag er der over 100 forhandlere af Seits i Danmark. Vores målsætning med Seits er, at tilbyde et sortiment , der spænder fra solide "arbejds" ure med safirglas og vandtæthed ned til 100m, over elegante mode- og smykkeure, til søde og seje børne ure, der er nemme at lære klokken på, og som tåler at blive brugt. Se Seits ure her.

Cover og Swiss Military by Chrono
To "Swiss Made" mærker produceret af Chrono AG. Chrono AG er et familieejet firma, der har lavet ure side 1985. De har, som kun nogle få andre, licens til at producere "Swiss Military" ure. Både Cover og Swiss Military by Chrono er dække af 5 års garanti. Se Cover urene her, og Swiss Military urene her.

Zeno Watch Basel
Zeno Watch Basel blev grundlagt i 1868, og er toppen af poppen, når det gælder "oversize"- samt automatiske ure. På trods af den høje kvalitet, hvor der kun produceres ure med markedets fineste urværker, er udsalgspriserne alligevel meget konkurrencedygtige, sammenlignet med tilsvarende mærker. Se Zeno Watch Basel ure her.

Dunlop
Dunlop er indbegrebet af kvalitet, fritid, sport og action. Det gælder uanset om det er ure, golf, tennis eller fremstilling af dæk. Dunlop er fremstillet af de bedste materialer, og er ofte vandtæt til 100m. De mange funktioner gør, at urene er perfekte til sport og fritid, men samtidig smarte og elegante, så de kan bruges i skole og på job. Se Dunlop ure her.


Cactus
Cactus børneure er designet i Australien, og inspirationen hentes ofte fra det barske landskab i ørkenen. Urene er seje og rubuste, men samtidig laves også søde og smarte designs. Se Cactus ure her.

Cover og Swiss Military

Så fik vi endelig fat i denne fantatiske Special Edition model. Uret har "Self Powered Illumination Night Light". Trigalight® er en selvlysende teknologi, som lyser meget kraftigt.

Swiss Military Solar Power

Swiss Military by Chrono går "grøn" og lancerer nu 3 serier med Solar Power. Urene oplades ved hjælp at lyset, og når det er fuldt opladt, holder batteriet strøm i flere måneder.

Zeno Watch Basel

Zeno Watch Basel er toppen af poppen, når det gælder automatiske ure. Nu er sortimentet udviddet med nye quartz modeller, som gør Zeno til en meget komplet leverandør af kvalitets ure.