NowaTime
Lilleringvej 14
DK 8462 Harlev

 

T: 97 85 00 88
F: 97 84 02 01
E: info@(Slet parentes og indhold!)nowatime.dk

Jacques Lemans ure

Jacques Lemans er en af verdens førende producenter af ure, og kan derfor levere ure i en høj kvalitet til fornuftige priser. Jacques Lemans producerer alle typer, fra modeure, smykkeure til sportsure og børneure.

I 2009 fik Jacques Lemans licens til at producere e Champions League ure, som består af forkellige serier, hvor det gennemgående tema er fodbold.

I 2013 har Jacques Lemans indgået et partnerskab med den verdenskendte skuespiller, musiker og miljøforkæmpet Kevin Costner.

Jacques Lemans urene er inddelt i forskellige kategorier. Vælg den ønskede kategori i kolonnen til venstre.

Zeno Watch Basel

Zeno Watch Basel er toppen af poppen, når det gælder automatiske ure. Nu er sortimentet udviddet med nye quartz modeller, som gør Zeno til en meget komplet leverandør af kvalitets ure.

Faber ure

Nowa Time er distributør af det danske urmærke "Faber". Den første kollektion består af en elegant "slimline" urkasse i 36mm eller 40mm, kraftige læder- og tekstil remme i forskellige farver. Urene er desuden forsynet med ridsefrit safirglas.
Udsalgspris fra kr. 999,- til kr. 1349,-

Kenneth Cole New York

Kenneth Cole er indbegrebet af storby livsstils "brand". Urene er kendetegnet ved moderne klassiske - og alligevel - uventede design detaljer. Kenneth Cole forhandles i dag i mere end 70 lande.